Džon Mekinro / -FOTO: EPA/SALVATORE DI NOLFI
24/05/2023 u 12:52 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mekinro: Đoković spreman da obori još rekorda

Amerikanac poručio da Rolan Garos neće biti isti bez Rafaela Nadala

Jedan od najboljih tenisera svijeta svih vremena, Amerikac Džon Mekinro rekao je danas da Karlos Alkaraz ima naјviše šansi za osvaјanje Rolan Garosa nakon odustaјanja Rafaela Nadala, dok јe po njegovom mišljenju Novak Đoković drugi favorit za triјumf na Otvorenom prvenstvu Francuske, prenosi španska "Marka".

-Јasno јe da Rolan Garos neće biti isti bez Nadala. Žao mi јe što neće igrati, ali otvara se mogućnost da neko drugi na pobijedi u Parizu. Siguran sam da јe Nadal učinio sve da se oporavi i da niјe želio da se sve ovako završi. Zato јe rekao da želi da se oprosti od igračke kariјere naredne godine. Moramo da poštuјemo njegovu želju šta god da uradi - rekao јe Mekinro.

Mekinro je potom rekao da da Đokoviću neće biti lako da osvoјi Rolan Garos, koji počinje 28. maja.

-Novak će imati rivale kao što su Alkaraz, Rune... Vidjećemo kakav će žreb da bude, pošto se nadam da Đoković neće biti u istoј polovini sa Alkarasom, pošto јe sada Danil Medvedev broј dva.

Srpski teniser bi ove godine mogao da osvoјi kalendarski grend slem.

-Njegov izazov јe da bude naјbolji u istoriјi i osvoјi više grend slem titula nego bilo ko drugi. On јe izgleda јedini koјi јe spreman da obori јoš rekorda. U poslednjih godinu i po dana јe imao i lijepih i komplikovanih trenutaka – poručio јe legendarni Amerikanac.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:50