Холгер Руне / - Фото: Твитер
20/12/2021 u 08:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Млади дански тенисер поручује: Сјајно је видјети када Новак, Роџер и Рафа не побјеђују

Млади дански тенисер Холгер Руне поручио је да мора доћи до смјене генерација, те да легендарна тројка свјетског тениса има наследнике

Талентовани Руне се састао са Ђоковићем у првом колу Ју-Ес-опена, изгубио jе, али jе успио да освоjи први сет, што jе била сензациjа.

Руне jе евоцирао успомене.

- Очигледно сам био веома нервозан. Био сам веома узбуђен, дошао сам кроз квалификациjе у главни жријеб, а увече сазнао да ћу играти са Новаком за четири дана. Имао сам доста времена да размишљам о мечу и припремим се, али то и добро и лоше. Превише jе било времена за размишљање, али и да се психички спремим - почео jе Руне.

Вјеруjе да ускоро долази краj Ђоковићу, заjедно са Роџером Федерером и Рафаелом Надалом, након двије децениjе доминациjе у свјетском тенису.

- План jе да поjачамо притисак. Надам се да ће доћи неки млади момци да преузму. Видјели смо играче попут Зверева, Медведева иако су већ неко вријеме ту. Али ипак, сjаjно jе не видјети Роџера, Рафу и Новака све вријеме да побјеђуjу, иако су они вјероватно наjбољи у нашем спорту.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 06:23