/ -NADAL I MESI
22/02/2023 u 08:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nadal u trci za prestižnu nagradu: Hvala vam, ali ovo je bila Mesijeva godina

Nadal, veliki ljubitelj fudbala, podržao je Lionela, koji je sa Argentinom osvojio svjetsko prvenstvo i bio najbolji igrač u Kataru

Španski teniski šampion Rafael Nadal poručio je svojim obožavaocima da glasaju za Lionela Mesija umjesto njega za prestižnu sportsku nagradu Laureus.

Poznato je da je Nadal veliki ljubitelj fudbala, a sada je i javno podržao je Mesija, koji je sa Argentinom osvojio svjetsko prvenstvo i bio najbolji igrač u Kataru.

Iako je 2022. bila sjajna godina za njega (osvojio je dvije grend slem titule i sa 22 se popeo na vrh liste svih vremena) poručio je navijačima da ne glasaju za njega za Laureus nagradu.

- Hvala na nominaciji, ali 2022. godina pripada nekom drugom. Vamos, Mesi, zaslužio si - napisao je Španac na Instagramu.

Pratioci su bili oduševljeni ovim gestom. 

Među muškim kandidatima za najprestižniju sportsku nagradu su Kilijan Mbape, Maks Verstapen, Mondo Duplantis i Stef Kari.

Na strani žena, kandidati su Šeli-En Frejzer-Prajs, Kejti Ledeki, Sidni Meklaflin, Aleksija Putelas, Mikaela Šifrin i Iga Šviatek.

Još se ne zna tačan datum dodjele nagrada Laureus, ali se zna da će biti u periodu od marta do maja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 19:09