Новак Ђоковић / - Фото: Твитер
07/11/2021 u 17:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Новак сервирао освету Медведеву и узео шесту титулу у Паризу!

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић освојио је Мастерс у Паризу

Новак је вечерас у великом финалу надиграо другог играча свијета, Руса Данила Медведева, са 2:1, по сетовима 4:6, 6:3, 6:3.

Ово је Новаку била шеста титула у главном граду Француске, а српски ас се тако осветио рсуком играчу за пораз у финалу Ју-Ес-опена.

Већ на старту првог сета Новак је изгубио сервис. Успио је српски ас да узврати истом мјером у четвртом гему и поравна на 2:2.

Медведев је до још једног брејка дошао у седмом гему и повео 4:3, а онда до краја одсервирао сигурно и освојио први сет.

У другом се ситуација значајно промијенила. Новак је први стигао до брејка и то за вођство 3:1, што је било и пресудно. Најбољи тенисер планете је сервирао без грешке и са 6:3 стигао до 1:1 у сетовима.

То је дало додатну инјекцију самопоуздања Ђоковићу који је одлично одиграо и трећи сет. До брејка је стигао у петом гему и повео са 3:2, а онда је још једном одузео сервис ривалу за 5:2.

Тада је Медведев успио да узврати Новаку и одузме му сервис за 5:3. Ипак, узвратио је Ноле истом мјером и дошао до брејка за коначну побједу!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 13:10