/ - FOTO: NOVAK PRESS
02/11/2022 u 09:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Novak: Supruga se posvetila djeci da bih ja mogao da se bavim tenisom na ovom nivou

Novak Đoković već nekoliko godina veoma uspješno nosi ulogu oca, a od nedavno u toj ulozi našli su se i Danil Medvedev i Rafael Nadal

Upravo je o ulozi oca Novak pričao nakon meča na Mastersu u Parizu gdje je savladao Maksima Kresija.

image

Novak Đoković

- FOTO: EPA

- U profesionalnom smislu se nisam promijenio – nastavivši da radim na svojoj karijeri – zahvaljujući prije svega svojoj supruzi koja se posvetila našoj djeci i time mi omogućila da se i dalje bavim tenisom na ovom nivou. Toliko je važno imati partnera koji će vas podržati u tome, i ona je mnogo žrtvovala kako bih mogao da nastavim da se takmičim - rekao je Đoković i dodao:

- Zapravo – imao sam jednu od svojih najboljih sezona kad sam postao otac – 2014, 2015; osjetio sam veliki nalet energije, motivaciju. Ipak, situacija se mijenja, i više niste vi najvažniji – i iako je sjajno pobjeđivati i osvajati turnire, raditi sa svojim timom  – kod kuće su prioriteti potpuno drugačiji, djeca i majka su najbitniji. Mislim da ipak svako te stvari doživljava na svoj, različit način – ali za mene je ovo najveći blagoslov u životu, i zajedno sa svojom djecom prolazite kroz potpuno nova iskustva - rekao je Novak, prenosi Sport klub.

Srbin će u osmini finala Pariza igrati protiv Rusa Karena Hačanova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 14:29