Александар Долгополов / - Фото: Твитер
24/04/2022 u 11:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Украјински тенисер оштро одговорио Рубљову: Укуцај на интернету Буча, па ћеш знати шта се догађа

Некадашњи украјински тенисер Александар Долгополов од почетка рата задужио је опрему и прикључио се војсци те земље у рату са Русијом

Долгополов се овога пута јавио путем Твитера и оштро одговорио руском тенисеру Андреју Рубљову који је критиковао одлуку Вимблдона да руским и бјелоруским тенисерима не вуде дозвољено учешће на том Грен слему.

- Изjаве Рубљова сjаjан су примjер чињенице да су Британци дониjели исправну одлуку. Он говори исте лажи коjе говори руски предсjедник. Лажу како ништа не знаjу, не читаjу виjести, не прате... То jе све лаж jер све знаjу. Рубљов jе играо парове с Украjинцем 10 дана приjе почетка рата. Може разговарати с Украjинцима на било коjем турниру. Наравно да зна како ствари стоjе. Андреj, стварно желиш да знаш шта се догађа? Укуцаj на Гуглу само jедну риjеч - Буча! - поручио jе Долгополов.

Украjинац jе потом Рубљову поручио да зна како га може контактирати те да ћу му показати шта се догодило.

- Твоjа земља врши геноцид у Украjини. То су рекли амерички и канадски лидери, а ускоро ће и остали. Твоj говор пун jе лицемjерjа и лажи. АТП и ВТА не би требало да затварају очи. Ако Руси и Бjелоруси желе говорити, нека онда говоре истину, а не лажи - истакао jе он.

Рубљов ће данас против Новака Ђоковића играти финале Србија опена у Београду.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 06:23