Novak Đoković / - FOTO: EPA
28/06/2022 u 09:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Užasan scenario za Novaka: Posle Vimbldona mogao bi da ostane bez igranja na Gren slemovima sve do Rolan Garosa

Novak Đoković juče je pobijedio Korejca Kvona na startu Vimbldona

Tako je srpski as na najbolji mogući način započeo odbranu trofeja u Londonu, ali Novak nema pretjeranog razloga za optimizam.

Naime, Đoković bi po završetku Vimbldona mogao da ostane bez nastupa na Gren slemovima sve do maja iduće godine i Rolan Garosa.

Novak trenutno ne može u Ameriku na Ju Es open zbog pravila oko kovida koji važe za ulazak u SAD, a postoji mogućnost i da ne može da nastupi na Australijan openu zbog poznatih dešavanja iz januara ove godine.

Ako se desi takav scenario, Novak će morati posle Vimbldona da čeka sve do maja naredne godine kako bi zaigrao na nekom Gren slemu.

- Svjestan sam da je to moguće da se desi, i zbog toga ću nastojati da izvučem najviše što mogu iz ovog turnira. Ne mislim toliko puno unaprijed, vidjećemo šta će se na kraju desiti sa tim. Nema previše vremena između Vimbldona i Ju Es opena, pa se nadam da će se stvari ipak promijeniti i da ću moći da se na kraju takmičim. Volio bih da to bude slučaj – ali su moje misli i pažnja trenutno usredsrijeđeni na Vimbldon - poručio je Đoković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 17:00