Дачић / - принтскрин Јутјуб
04/01/2022 u 08:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Амиџић му за рођендан приредио изненађење: Дачић коначно има своjу пјесму

Огњен jе прије неколико мјесеци написао jедну изузетно емотивну народну пјесму и дуго jе размишљао ко би могао да jе отпјева. Што jу jе дуже слушао, све му jе била ближа идеjа да би идеалан кандидат био Ивица Дачић

Познато jе да предсједник Скупштине Србиjе Ивица Дачић обожава музику и често се лати микрофона кад год jе у прилици, али ниjе ни слутио да ће за рођендан на поклон добити песму од аутора емисиjе „Амиџи шоу“, Огњена Амиџића.

Наиме, Огњен jе прије неколико мјесеци написао jедну изузетно емотивну народну пјесму и дуго jе размишљао ко би могао да jе отпјева. Што jу jе дуже слушао, све му jе била ближа идеjа да би идеалан кандидат био Ивица Дачић.

Предсједник Скупштине ће вечерас бити његов гост у „Амиџи шоуу“ коjи jе снимљен прије неколико дана, а Огњен га jе изненадио и на лицу мјеста су направили и jедан мини-спот коjи ће бити емитован у емисиjи.

Ивици се пјесма веома допала, а Амиџић открива да му jе велика част што jе Дачић прихватио оваj рођендански поклон с одушевљењем.

- Дуго сам размишљао шта да урадим с том пјесмом, jер сам jе тек недавно завршио, а с обзиром на то да jе Ивици био рођендан првог jануара, одлучио сам да то буде моj рођендански поклон. Мислим да jе ово први пут у историjи да jедан политичар има своjу пјесму - рекао jе Огњен и додао:

- Ивица стварно добро пјева и вјеруjем да ће сви бити приjатно изненађени како пјесма добро звучи.

На питање како се зове нумера коjу му jе поклонио, Огњен jе рекао:

- Пјесма се зове "Само немоj да се вратиш њоj". 

Рефрен

Љуби, сине, нек' се не зна броj

Сваки фаjронт нека буде твоj

И на коцку, ако треба, троши живот своj

Само немоj да се вратиш њоj...

(АЛО)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

25. april 2024 09:39