Мркоњић и Бекута / -Курир
28/11/2021 u 08:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ана Бекута посветила пјесму Мркоњићу

Стихови описуjу њихов однос и колико им jе љубав била jака

Српски политичар и народни посланик Милутин Мркоњић преминуо jе у Београду у 79. години, а посљедњу децениjу његовог живота обиљежила jе љубав са јпевачицом народне музике Аном Бекутом.

Она jе до посљедњег тренутка била уз њега, а jедну од своjих пјесама посветила управо вољеном Мрки. Ријечи пјесме до танчина говоре колико jе њихова љубав заправо била jака.

У питању jе нумера "Хвала љубави", коjу jе пјевачица снимила 2013. године, пише Блиц.

- Ниче цвијет из камена не бјеше му намјера и jедна љубав незнаног поријекла у срцима се ни откуд затекла. Од сто чуда чудниjа од сто зора мудриjа, те ноћи с тобом покварила ми сан па од тада и ноћ jе мени дан - пјева Ана у строфи.

- За оваj осмијех од уjутру, за руку на рамену, љубави до неба ти хвала, за оваj вјетар у кораку и лет на облаку. Кад си са мном ту за jуче, сада и заувијек остани мени лијек и никада ме не хлади. С тобом горим без кремена, ти си моj вјечни жар. Хвала љубави што више нисам жива ствар. Крену ријека мору свом направила успут лом ко ова љубав све пред собом руши и излила се свуд по моjоj души - ређаjу се даље ријечи пјесме коjу jе Бекута посветила своjоj наjвећоj љубави Милутину Мркоњићу.

Да подсјетимо, српски политичар, почасни предсједник СПС и народни посланик Милутин Мркоњић преминуо jе jуче у Београду у Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње". Мркоњић се у овоj здравственоj установи налазио од почетка новембра, када му jе и уграђен пеjсмеjкер.

(Курир.рс/Блиц)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 02:10