Анонимус пријети / -Скриншат
17/05/2022 u 19:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

(ВИДЕО) Анонимус: Србијо ти си наша сљедећа мета!

Да је цијела ствар отишла предалеко говори и пријетећи садржај у оквиру снимка који се појавио недавно на Твитеру а који је окачио корисник који се представља као, наводно један од припадника познате хакерске групе Анонимус

Дојаве о бомбама у Србији не престају. Само у току јучерашњег дана пријетње о постављеним бомбама су послате на адресе више од 90 основних и средњих школа. И данас је стигла дојава о наводно постављеној бомби у тржном центру у Рајићевој у центру Београда.

Да је цијела ствар отишла предалеко говори и пријетећи садржај у оквиру снимка који се појавио недавно на Твитеру а који је окачио корисник који се представља као, наводно један од припадника познате хакерске групе Анонимус.

"Здраво, Србијо. Ви активно подржавате Русију у њиховим крвавим и терористичким акцијама према Украјини. Није вас брига за људске жртве и јадну украјинску децу и зато сте ви наша сљедећа мета. Желим да вам поставим питање: Да ли сте стварно толико глупи или не? Али то није важно у овом тренутку, само очекујте нашу освету због своје заслијепљености и глупости. Ми смо Анонимус, не заборављамо и не опраштамо. Очекујте нас", чује се на снимку.

Подсетимо, данима се грађани како Београда тако и градова у Србији малтретирају лажним дојавама о подметнутим бомбама у трним центрима, авионима, зоо врту, школама, на мостовима...

Срби су на Твитеру одмах реаговали и показали дотичном да га се не плаше. Објављен је снимак из серије "Мој рођак са села" у ком Рајко Малешевић (кога глуми Танасије Узуновић) поручује:,,Шта ти је пријатељу, ајде? Није ред силу да спомињеш. Ти пребијеш неког од наших, ми ти запалимо стовариште... Ти нама шталу и машине, ми теби кућу... Ти убијеш неког од наших, ми ти побијемо све живо што имаш у кући... И каква ти је то рачуница?"

Објављени су и гифови на којима су лидер СРС Војислав Шешељ, Хазбула, Манда из филма "Лепа села лепо горе"...

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

21. jun 2022 21:32