/ - MARKO MILJKOVIĆ I VELJKO BELIVUK FOTO: PRINTSCREEN/TV PINK
07/02/2022 u 14:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Беливук и Миљковић: Тужилаштво и полиција подмећу доказе против нас

Осумњичени су на саслушању истакли да се докази против њих подмећу и то од стране полиције и тужилаштва

Ухапшене вође криминалне групе Вељко Беливук и Марко Миљковић, као и чланови њиховог клана Милош Будимир и Владе Драганић саслушани су данас у Тужилаштву за организовани криминал (ТОК) због убиства Горана Михајловића и Николе Митића. Осумњичени су негирали кривицу за поменуте ликвидације, пише Nova S.

Они су дали изјаве и негирали извршење кривичног дјела.

-Саслушани су због два убиства – Николе Митића и Горана Михајловића и негирали су извршење кривичног дјела. Истакли су да то није истина и да то нису учинили- рекао је за Nova.rs адвокат Дејан Лазаревић који заступа окривљене.

Према сазнањима, осумњичени су на саслушању истакли да се докази против њих подмећу и то од стране полиције и тужилаштва.

Подсјетимо, тужилаштво је током прошле недеље саопштило да је дошло до ширења истраге против клана вође навијача Вељка Беливука, званог Веља Невоља. Донијета је наредба о спровођењу истраге против Вељка Беливука, Марка Миљковића, Владе Драганића, Милоша Будимира и Николе Спасојевића због кривичног дела тешко убиство из чл. 114. КЗ, јер постоји основана сумња да су осумњичени 1. априла 2019. године лишили живота Горана Михајловића.

Горан Михајловић нестао је априла 2019. године у Београду, док је Митић је отет 10. августа 2020. на Дедињу, у близини амбасаде САД.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:14