вељко беливук / - дан
08/03/2022 u 20:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Беливук понудио да буде свједок сарадник у случајевима Оливера Ивановић и Владимира Цвијана

Припремно рочиште криминалној групи Беливука и Марка Миљковића требало је да буде одржано данас, али је након кашњења од више од неколико сати поново одложено

Ухапшени вођа криминалне групе Вељко Беливук понудио се да буде свједок сарадник у случајевима убиства српског политичара са Косова Оливера Ивановића и смрти политичара Владимира Цвијана, као и рушења у Савамали, објавио је данас Н1 позивајући се на незванична сазнања.

Припремно рочиште криминалној групи Беливука и Марка Миљковића требало је да буде одржано данас, али је након кашњења од више од неколико сати поново одложено, јер је одбрана затражила изузеће предсједника суда, предсједника судског вијећа и поступајућег тужиоца.

Беливук и његова група оптужени су за пет бруталних убистава, отмице, силовања, трговину наркотицима и недозвољено посједовање оружја, ухапшени су почетком прошлог фебруара, а против њих је оптужница подигнута у августу.

Убрзо потом је требало да почне суђење али је оно одлагано јер је судија којој је предмет додијељен била дуже вријеме на боловању, након чега је предмет прослијеђен другом судији. Следећи планирани термини за суђење су 10. и 11. март.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:15