/ - OSUMNJIčENI FOTO: PRIVATNA ARHIVA/KURIR
03/04/2023 u 14:55 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Beograd: Podignuta optužnica za ubistvo državljanina Crne Gore

Priča se da je Kikinda radio za ubijenog, ali da je nedavno poželio da izađe iz posla. Prema drugim izvorima, navodno je tražio novac koji mu je ostao dužan ubijen

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Bojana T. (24) koji se sumnjiči da je 7. decembra 2022. godine oko 14:30 časova nakon kraće rasprave hicima iz pištolja usmrtio Crnogorca Dražena Delevića u Ugrinovcima, piše Kurir.rs.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, Bojanu T. se na teret stavljaju krivična djela Ubistvo i Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Tužilaštvo je takođe predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično djelo, kao i zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne zatvora za krivična dela za koja se tereti.

Sumnja se da je Bojan T, nakon kraće rasprave sa oštećenim D.D, koji je vozilom BMV X6 došao do kuće gdje je okrivljeni živio kao podstanar, iz neposredne blizine, ispalio pet hitaca iz pištolja u pravcu glave i tijela oštećenog.

Dražen je usled  povreda preminuo, dok se Bojan T. automobilom marke “ Škoda octavia” udaljio sa lica mjesta.

Ne dugo zatim okrivljeni je pozvao policiju i sam se prijavio, nakon čega je lišen slobode.

Podsjetimo, policija je uhapsila Bojana T. (24) zvanog Kikinda 7. decembra oko 15.30 sati kod Dobanovaca zbog sumnje da je u Ugrinovcima kod Beograda ubio Crnogorca Dražena Delevića (33) čije je tijelo pronađeno na zadnjem sjedištu džipa BMW X6.

Prema riječima izvora Kurira, policija je na licu mjesta pronašla pet čaura ispaljenih iz pištolja, a navodno je jedan hitac ispaljen ubijenom i u glavu.

Izvor Kurira rekao je da su njih dvojica navodno zajedno učestvovali u trgovini ljudima, odnosno za veliki novac prevozili iregularne migrante.

Priča se da je Kikinda radio za ubijenog, ali da je nedavno poželio da izađe iz posla. Prema drugim izvorima, navodno je tražio novac koji mu je ostao dužan ubijeni. U svakom slučaju svi govore o tome da se sukob dogodio zbog nekih velikih para - rekao je stanovnik Ugrinovaca za Kurir.

Nezvanično se pominje da je posredi suma od 90.000 eura.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 06:12