/ Фото: Твитер
11/06/2021 u 13:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Београдски муфтија са патријархом: Живот нам враћа само оно што дајемо другима

Фотографија двојице вјерских великодостојника изазвала лавину позитивних коментара

Београдски муфтија Мустафа Јусуфспахић објавио је на свом Твитер налогу фотографију са патријархом Српске православне цркве (СПЦ) Порфиријем, уз цитате познатих књижевника Ива Андрића и Меше Селимовића. 

- Живот нам враћа само оно што ми другима дајемо. Знаш ли што је најљепше у животу? Жеља, пријатељу- написао је Јусуфспахић. 

Фотографија двојице вјерских великодостојника изазвала је лавину позитивних коментара, будући да је муфтија засигурно имао циљ да цитатима, а и фотографијим хтио да укаже на поштовање вјера и нација у Србији, али у региону. 

Подсјетимо, Јусуфспахић је један од омиљених личности на друштвеним мрежама, а својим поступцима редовно одушевљава јавност. Тако је у фебруару присуствовао устоличењу патријарха, а у својим објавама на Твитеру исказује велико поштовање и за црквене вјеродостојнике у Црној Гори. 

Недавно је честитао именовање владике Јоаникија за митрополита, а када је преминуо митрополит Амфилохије Радовиц, подсјетио је да је први стајао у одбрану џамије у Београду када су је напали хулигани. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 11:27