/ - FOTO: KURIR PRINTSCREEN
24/03/2022 u 10:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бјелогрлић пред судом због сукоба са Гагом Антонијевићем

Догађај који се одиграо у једном хотелу у Нишу, снимиле су и сигурносне камере

Познати глумац и редитељ Драган Бјелогрлић данас би први пут требало да сједне на оптуженичку клупу Првог основног суда у Београду, који ће против њега водити поступак због оптужби за насилничко понашање према колеги Предрагу Антонијевићу, пише Kurir.rs.

Инцидент због ког су Бјелогрлић и Антонијевић завршили пред судом, подсјетимо, догодио се у током одржавања манифестације Филмски сусрети, 23. августа у Нишу.

Бјелогрлић признао да је претукао Гагу: Саслушање трајало три сата, пуштен да се брани са слободе

- Суђење је заказано за 24. март - потврђено је за Курир из Првог основног суда у Београду.

Истрагу против Бјелогрлића, подсјетимо, водило је Основно јавно тужилаштво у Нишу, које је после саслушања осумњиченог Бјелогрлића, Антонијевића и других свједока, обављених вјештачења, подигло оптужни предлог против глумца и редитеља.

- Догађај који се одиграо у једном хотелу у Нишу, снимиле су и сигурносне камере - подсјећа саговорник

После завршене истраге, тужилаштво у Нишу је предложило суду да Бјелогрлићу за насилничко понашање изрекне казну од шест мјесеци. Предмет је, међутим, по одлуци Врховног касационог суда прослеђен београдском суду, пошто је закључио да из разлога целисходности поступак треба водити пред судом у Београду.

- Окривљени, оштећени, браниоци као и свједоци су из Београда, па је цјелисходније да се поступак води у главном граду, него да на свако суђење сви учесници у поступку осим замјеника тужиоца путују у Ниш. Сви докази достављени су уз оптужницу - потврдио је саговорник Курира.

Бјелогрлић, Антонијевић и остали свједоци, међу којима је и глумица Катарина Радивојевић, пред судом у Београду први пут би јавно требало требало да свједоче о инциденту који се догодио у нишком хотелу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 20:55