Трифуновић / Фото: Нова.рс
24/11/2021 u 22:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бранислав Трифуновић: Од власти у Србији су бољи чак и талибани

Урадићу све што могу да се ова одвратна власт у Србији промијени, поручио је глумац

Глумац Бранислав Трифуновић тврди да су чак и талибани бољи од власти у Србији 

- Урадићу све што могу да се ова одвратна власт у Србији промијени. Увијек сам спреман да помогнем. Активан сам и чекам да се нешто деси да будем негдје, да се појавим негдје. Али да станем иза неког, то више нећу никад- каже у разговору за Нова.рс рођени брат Сергеја Трифуновића. 

Бранислав је био један од лица протеста “Стоп крвавим кошуљама”, а затим “Један од пет милиона”. Међутим, повукао се и престао је да буде политички активан, а како каже, за то је било много разлога. 

- У једном тренутку су се појавили разноразни интереси, у којима нисам желио да учествујем. Ако то може да се сублимира у једној реченици, онда би то била та. Жао ми је ако сам неког разочарао. Себе сам разочарао што сам то у једном тренутку морао да урадим, јер ми је постало превише. Схватио сам да то неће моћи да опстане у оном облику у којем сам ја желио да опстане - наводи Трифуновић.

Истиче да није имао никакве политичке амбиције.

- Полазећи од себе мислим да немам више ту врсту политичког кредибилитета да сад опет неком кажем или би то икад више радио, да сада кажем ‘ајмо за ово’. И ја сам исто неке људе завео или убиједио да је нека опција та, па сам се сам разочарао- закључио је Трифуновић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 02:32