/ - Фото: Н1
11/06/2022 u 20:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бранко Коцкица и Жика Шареница одборници Вучићеве партије

Свој мандат данас је потврдила глумица Ива Штрљић

Скупштина Града Београда верификовала је мандате одборника на конститутивној сједници одржаној данас, а међу онима који ће до наредних избора представљати Београђане нашле су се и познате личности.

Познати ветеран у београдском парламенту је и Бранко Милићевић, звани Бранко Kоцкица, који наставља своју одборничку каријеру започету у претходном сазиву. Долази са листе СНС-а, а осим што ће бити одборник Милићевић је и директор београдског дјечјег позоришта "Позориштанце Пуж".

Свој мандат данас је потврдила глумица Ива Штрљић, која је у једном недавном интервјуу изјавила да ће редовно ићи на сједнице градског парламента.

image
- IZVOR: FONET/ ALEKSANDAR BARDA

На шестом мјесту листе СНС за одборнике налазио се бивши кошаркаш Ненад Kрстић. Он је у фебруару за Нова.рс рекао да у градску скупштину улази као нестраначки одборник иако се нашао на листи напредњака.

image
- Фото: н1

Телевизијски водитељ Живорад Николић, познатији као Жика Шареница, по други пут је одборник у Скупштини Града. Први пут је ушао у политику 2018. године када је такође сједио у одборничким клупама.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 15:32