Поповић / Фото: Инстаграм
16/07/2021 u 12:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бунила се због суђења, па смијењена: Вучић разријешио дужности удовицу Оливера Ивановића

Поповић се бунила што у току суђења није била позвана да свједочи

Скупштина Србије, на чијем је челу Ивица Дачић разријешила је на јучерашњој сједници посланицу Српске напредне странке (СНС) Милену Поповић дужности члана у Одбору за уставна питања и законодавство, пишу медији у Србији. 

Поповић је удовица Оливера Ивановића, лидера Грађанске иницијативе "Слобода, демократија, правда" (СДП), убијеног у јануару 2018. године.

Предлог за њено разрјешење поднијела је посланичка група "Александар Вучић - за нашу дјецу", а одлука је саопштена и на сједници Одбора за уставна питања и законодавство.

Невјенчана супруга Ивановића тражила је једавно да у процесу истраге око убиства Ивановића треба саслушати Звонка Веселиновића и Милана Радоичића.

Са друге стране, предсједник Србије и лидер СНС-а Александар Вучић је за Радоичића сматрао да није учествовао у организацији, логистици, подстрекавању на убиство Ивановића, а као главни доказ од почетка наводи да је Радоичић "прихватио и прошао полиграфско испитивање".

Милена Поповић се бунила и што у току суђења које је недавно почело у Основном суду у Приштини, није била позвана да свједочи. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

25. april 2024 03:27