/ - Ненад Чанак
11/06/2021 u 10:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Чанак: Ухапсити криминалце који пријете Тадићу

Јавност мора гласно осудити криминалце коjи би поново да убиjаjу и пале и тиме показати да jе jача од злочинаца, истиче Чанак

Лига социjалдемократа Воjводине (ЛСВ) затражила jе данас од власти да у наjкраћем могућем року ухапсе и строго санкционишу криминалце коjи су претходне ноћи исписивањем графита и лијепљењем налепница позивали на смрт некадашњег предсједника Србиjе Бориса Тадића.

– Политика деведесетих година, коjоj jе правоснажном пресудом за геноцид Ратку Младићу пресуђено на Мађународном суду за ратне злочине, и даље показуjе знаке живота. Лов на ‘издаjнике’, ‘стране плаћенике’ и ‘србомрсце’ и даље траjе. Криминалци би поново да убиjаjу“, навео jе лидер ЛСВ Ненад Чанак у саопштењу, преноси Данас рс.

Он jе упозорио да jе данас жртва Тадић, а сутра ће бити било ко други ко засмета овим криминалцима.

– ЛСВ, такође, тражи од државе да заустави медиjски прогон свих оних коjи се, због супротстављања политици подршке осуђеним ратним злочинцима, налазе на мети оштрих напада. Србиjа се мора супротставити политици зла коjа jе деведесетих година у смрт одвела десетине хиљада људи на просторима бивше Jугославиjе – истакао jе Чанак.

Према његовим речима, jавност мора гласно осудити криминалце коjи би поново да убиjаjу и пале и тиме показати да jе jача од злочинаца.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 12:48