Фото: Фејсбук / -Фото: Фејсбук
21/06/2022 u 16:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Чеди Јовановићу баба из Лајковца савијала пупак

Врло сам био резервисан према свим тим као надристварима, али и очајан, каже српски политичар

Српски политичар Чедомир Јовановић тврди да је своје болести излијечио алтернативном медицином. 

Три пута су, како каже, љекари били сигурни да има рак, преживио је три короне и три тешке упале плућа, а у интервјуу за Курур лидер ЛДП-а открио је да је на планини Тари доживио преображај 40 дана живјећи на тинктурама и петролеју. 

- Сад сам добро. Kапацитет плућа ми је 3,8 литара а био ми је спао на 0,3л. Дијафрагма је почела да реагује. Сад ћу на контроле по Београду, па у Завод за медицину спорта на те тестове оптерећења, да бих почео да тренирам. Нећу да се смирим, надокнадићу што сам пропустио за ове двије године- казао је Јовановић за Курир. 

Након недаћа које су га снашле кад се нашао у болници у Котору, Јовановић каже да је баш у тој здравственој установи чуо за деду Милована Милошевића.

- Врло сам био резервисан према свим тим као надристварима, али и очајан. Иначе, моја породица су љекари, не полемишем с ауторитетима. Kад кажу прими вакцину, ја је примим- открио је Чеда. 

Навео је да је деди Миловану показао последње мјерење - 0,3 л капацитет плућа, а да му је овај рекао да све може да се ријеши, али да мора да се посвети себи.

- Деда је војнотехнички инжењер, био је и директор "Инфостана". Није надриљекар, али лијечи природом, тинктурама прочишћује и сређује организам. Он вјерује у медицину, што је и сам увидио јер сам га лично довео у Београд код врхунског доктора, који ће му оперисати очи како би могао да чита. То су облоге од рицинуса који добро пенетрира кроз тело и фантастично лијечи упале. Дан ми је тамо почињао са 30 капи тодикампа. То је природни петролеј који продире у сваки орган. Није онај што иде у лампу, са екстрактом зеленог ораха, који је најјачи антиоксидант. Потом 20 минута ништа не узимаш, па иде сет тинктура прва и трећа недеља, па друга и четврта, па пета и шеста, која је и последња. Оне су за срце, јетру, бубреге, нервеи плућа. Мени су примарно била плућа, али сам радио и базични програм, који морају сви да прођу, назван ремонт организма- објаснио је Јовановић. 

Испричао је и за старицу у Лајковцу која му је, како тврди, "намјестила желудац".

- Kад сам отишао код бабе, прво је рекла: 'Ју, ју, ју!', па ми ставила малу свијећу на пупак, па преко теглу да направи вакуум који ће ми повући желудац. А онда ми је масирала стомак и сад ми је желудац на пупку. Немам више ни избочен стомак. Онда ме окрену на леђа,  каже, пршљен на леђима мало ми отишао улијево, па врши притисак на плућа. И то ми средила- наводи Чеда. 

Сад је спреман за велики камбек, и физички и политички.

- Сад ћу да вратим физичку снагу, да вратим дуг дјеци и Јелени и у септембру да разговарам с пријатељима из странке и да направимо нормалан ЛДП- закључио је Чеда.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 05:19