за пивљанина / - интернет
09/07/2021 u 17:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Чланови Беливукове групе напали бившег вођу навијача Партизана

Како се незванично сазнаје, Радисављевић је сједио са неколико младића у једном кафићу на Дорћолу, када је њиховом столу пришло неколико момака, за које се вјерује да су блиски „Принципима“

Милош Радисављевић Кими, некадашњи вођа Алкатраза навијачке групе Фудбалског клуба Партизан, који је у сукобу са групом Принципи коју су организовали Вељко Беливук звани Веља Невоља и Марко Миљковић, нападнут је данас у центру Београда, пише Курир.рс.

Како се незванично сазнаје, Радисављевић је сједио са неколико младића у једном кафићу на Дорћолу, када је њиховом столу пришло неколико момака, за које се вјерује да су блиски „Принципима“, преноси Блиц.

-Дошло је до сукоба и туче у којој, према првим информацијама није учествовао Радисављевић. Полетјеле су чак и столице у башти локала. Одмах је позвана полиција, али су непознати мушкарци који су пришли столу успјели да побјегну прије доласка патроле - прича извор Курира.

О инциденту је обавијештено и Прво основно јавно тужилаштво.

Полиција је одмах узела снимке са сигурносних камера, како би се утврдио идентитет свих који су учествовали у обрачуну у центру Београда.

Како се види на снимку који кружи друштвеним мрежама, навијачи су Кимија гађали столицама, док је он викао на њих.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 10:59