/ - PRINTSKRIN: TV B92
21/08/2023 u 13:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dačić: Bićemo izloženi pritiscima da priznamo Kosovo i uvedemo sankcije Rusiji

Siguran sam da će predsjednik Vučić i ovoga puta na najbolji način braniti nacionalne i državne interese Srbije i srpskog naroda, poručio je Dačić

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić poručio je da će ova nedelja biti izuzetno teška za Srbiju jer će, kaže, uslijediti dodatni pritisci na državu da uvede sankcije Rusiji.

- Bićemo izloženi pritiscima da priznamo Kosovo i da uvedemo sankcije Rusiji, ali sam siguran da će predsjednik Vučić i ovoga puta na najbolji način braniti nacionalne i državne interese Srbije i srpskog naroda- poručio je Dačić, prenose mediji.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je i nedelju za nama obilježila borba za napredak Srbije i bolji život građana, dodajući da će se i u danima koji predstoje nastaviti rad, gradnja i borba za bolju budućnost.

On je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" postavio video koji sumira njegove aktivnosti protekle nedelje i naveo da se borba za napredak Srbije i bolji život građana ogleda u svakom metru izgrađenog puta, u ispunjenom obećanju datom djeci i njihovim majkama, u razgovorima koje je vodio sa njemačkim i turskim partnerima.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

18. maj 2024 18:28