/ - Н1
20/05/2022 u 22:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђилас: Разговор са Вучићем био шок за све, па и за мене

Додаје да је сматрао да он, као најнападанији човјек треба да личним примјером покаже да "без обзира на све мора да се разговара"

Предсједник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је осјећа "огромну одговорност" због апатије међу бирача после избора и лоших односа унутар опозиције.

 - Осјећам одговорност зато што испада да смо сами себи најважнији, да нигдје нема људи. Оних истих људи којих су нам пуна уста кад их убјеђујемо да изађу на изборе и гласају за нас. Осјећам огромну одговорност. Погледајте Петричићеву карикатуру. Нацртао нас је како се свађамо. И обичан човјек каже ‘почели су да се свађају дан после избора’, умјесто да се боре за грађане“, рекао је лидер ССП-а.

Каже и да се труди да тај сукоб не распирује. На питање да ли то има везе и са састанком са Вучићем, одговара позитивно.

 - Иако су напади почели и раније, морам да кажем да наравно да има везе и са састанком. Много људи је било збуњено, то је био шок за многе. Искрено и за мене. Десет година трају међусобни напади. Због медијске машинерије коју власт има, то је изгледало као да они нас гађају тешком артиљеријом, ми њих праћкама. Да би постали нормално друштво то мора да стане, објашњава.

Додаје да је сматрао да он, као најнападанији човјек треба да личним примјером покаже да "без обзира на све мора да се разговара".

 - Па с ким је све разговарао Зоран Ђинђић!? Да ли видите да Зеленски хоће да разговара са Путином? Једна од основних идеја странке коју водим је престанак подјела у друштву. Како ћемо то урадити ако не разговарамо? Уосталом, сви су заборавили да смо у оквиру дијалога већ разговарали са делегацијом СНС-а коју си чинили Орлић, Ристичевић, Бакарец...", изјавио је Ђилас, а преноси Нова.рс.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:53