Драган Ђилас / - ФОТО: ССП
09/04/2022 u 09:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђилас: Са Вучићем разговарам да бих заштитио вољу Београђана

Ђилас је рекао да са Вучићем "нема никаквих дилова" и да закон јасно каже да у ситуацији када је број одборника власти и опозиције изједначен треба да буду организовани нови избори

Предсједник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је да га неки критикују што је рекао да би разговарао са предсједником државе Александром Вучићем као да је у питању приватни састанак на коме се нешто договара ван институција.

- Ако је ико нападан од стране Вучића и Српске напредне странке (СНС) – то сам ја. Ако је ико критиковао владавину СНС – то смо моја странка и ја. Коме ја треба да доказујем свој опозициони легитимитет“, казао је Ђилас за лист „Нова“ додајући да је Вучић рекао да је спреман да разговара са њим, али и са осталим представницима опозиције.

Лидер ССП-а рекао је да грађани Београда знају да је као бивши градоначелник неко ко не жели да они буду таоци непринципијалних коалиција и да се агонија борбе за изборе одужи, те да је јавно позвао Вучића који је и сам „свјестан да нико нема већину која гарантује стабилност у Београду“.

Ђилас је рекао да са Вучићем "нема никаквих дилова" и да закон јасно каже да у ситуацији када је број одборника власти и опозиције изједначен треба да буду организовани нови избори.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 23:48