Драган Марковић Палма / - Драган Марковић Палма
13/05/2021 u 19:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Драган Марковић Палма дао исказ поводом навода о подвођењу дјевојака

Марковић је позвао надлежне органе да утврде ко је лагао и правио "овакву назапамћену аферу у историји политике“

Предсједник Јединствене Србије Драган Марковић Палма изјавио је да је у Полицијској управи у Јагодини дао исказ "поводом лажних навода" за подвођење дјевојака и малољетница на "журкама" у Кончареву и Јагодини, не наводећи да ли је исказ дао по налогу тужилаштва или по свом нахођењу, јавља Н1.

Драган Марковић је у писаној изјави, коју је послала  градска управа у Јагодини, навео да је исказ дао поводом навода Бранислава Радосављевића, за кога тврди да је „заштићени свједок“ кога је он препознао, потпредсједнице Странке слободе и правде (ССП) Маринике Тепић и потпредсједнице Народне странке Санде Рашковић Ивић.

-Сви њихови лажни наводи у измишљеној афери су лажни и да су све лажи потврдио сам писмено, аргументима. Најновија лаж коју је саопштила Мариника Тепић је да је мобилни телефон у коме се налазе слике нагих дјевојака, мобилни телефон моје сараднице. Истина је да је жена чији је мобилни телефон заплијенила полиција члан опозиционе партије- казао је Марковић који је и предсједник Скупштине града Јагодине.

Он је навео да је жена у чијем су телефону биле слике нагих дјевојака „током предизборне кампање прошле године пријетила Бисерки Јаковљевић, директорки Центра за социјални рад у Јагодини, да ће објавити слике њене малољетне ћерке без одјеће“.

Он је навео и да „очекује да види изјаву тог заштићеног криминалца Драгана Ђиласа Бранислава Радосављевића, који је шест пута хапшен и једном осуђиван и да види докле сеже лаж једног криминалца“.

Марковић Палма је позвао надлежне органе „да што прије утврде ко је лагао и правио овакву назапамћену аферу у историји политике“.

Он је поновио да „у затвор мора да иде или Драган Марковић Палма, ако се докаже то за шта је оптужен или Мариника Тепић“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 20:51