Драма у авиону / - Принтскрин
29/12/2021 u 13:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Драма изнад Београда: Срушићу авион ако ме водите у Србију

Мушкарац стар око 40-50 година покушао је да упадне у кабину пилота јер је авион у ком се он налазио преусмјерен за Београд

У авиону једне приватне авио компаније који је из Данске летио у Тузлу десио се скандал када су због магле у Тузли морали да слете на аеродром у Београду!

Један мушкарац стар између 40 и 50 година бесан што слеће у Београд направио је сцену, псовао људима мајку српску, вријеђао све присутне, пљувао људе, бацао се по авиону и одгуривао све који су га покушали да га обуздају да не оде у кабину пилота.

Код пилота се упутио управо јер је био изреволтиран тиме што је слетио баш у српску престоницу, што је у једном тренутку и рекао! Наиме, на снимку се види да је он при слијетању у Београд кренуо ка кабини пилота, бијесан. Мушкарци, од којих су двојица припадници обезбјеђења, обуздавали су га, а он је узвикивао:

- Је*ем вам мајку господску српску! Је*ем вам матер у уста српска! Је*ем вам матер балијску! Зашто шутите? - изговарао је он бијесно, све вријеме покушавајући да се отргне из руку младића који му је руке држао иза леђа, покушавајући да га задржи.
(Курир)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 04:56