Dr Džihan Abazović / - SKRINšAT
20/10/2022 u 15:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Džihan Abazović o saradnji sa partnerkom premijerke Srbije: Doktorku Milicu znam sa fakulteta

On je kazao da je htio da u bolnici imaju iskusnog mlađeg ljekara za magnetnu rezonancu koji zna da opisuje i magnet srca

Doktor Džihan Abazović, za Nedeljnik prokomentarisao je saradnju sa partnerkom premijerke Srbije Ane Brnabić, te poručio da nju zna sa fakulteta i da je logično da nju odabere.

On je odgovarao na pitanja koja su se postavljala u javnosti kada je riječ o bolnici BioCell.

Upitan ko je stvarni vlasnik BioCell Hospital, kazao jhe da su to javno dostupni podaci.

- Ko hoće, može vrlo lako da provjeri. Vlasnik bolnice je Vincula Biotech Group koja je preuzela ime firme Forever Young DOO iz Beograda, a koja je osnovana 2015. Suvlasnik, odnosno većinski vlasnik bolnice je firma Ensifolia, registrovana na Kipru, a koju su formirali lekari. Niko nije bio iz biznisa, taj posao su pokrenuli doktori. Vrlo mi je važno da se to razumije, kazao je Abazović.

Naveo je da kada je riječ o Milici Đurđić, partnerki premijerke Srbije, htio je da u bolnici imaju iskusnog mlađeg ljekara za magnetnu rezonancu koji zna da opisuje i magnet srca.

- Doktorku Milicu Đurđić znam sa fakulteta i logično je bilo da upravo nju izaberem. Obavili smo razgovor i ona je pristala. Dogovorili smo se oko uslova i ponosan sam na činjenicu da je važan dio našeg tima. Poslovna filozofija koju slijedimo je da oni koji u našu bolnicu ulažu svoje znanje postanu deo naše kompanije kroz mali udio u strukturi kompanije. Činjenica da smo željeli da imamo mlađeg iskusnijeg ljekara na odjeljenju radiologije nije nova, ta pravila smo postavili pre njenog dolaska, kazao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 14:15