/ - Скриншот -портал Нова С
03/12/2021 u 16:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучић у загрљају с навијачима "Звезде" скандира: „А сад адио“

Иначе, против навијачке групе „Ултра бојс“, за чијег вођу слови Марко Вучковић, подношено је више кривичних пријава које или нису процесуиране или су поступци трајали годинама

Предсједник Србије Александар Вучић појављује се на видео-снимку достављеном редакцији портала Nova S,на ком се види како заједно са мушкарцима, за које се вјерује да су чланови навијачке групе "Ултрас бојс" пјева песму "А сад адио" у познатом београдском ресторану.

ВИДЕО МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ОВДЈЕ.

Снимак на ком предсjедник Србије скандира „А сад адио“, имитирајући навијачки покрет једном руком, наводно је забиљежен пијре неколико вечери у једном ресторану на Сењаку. Међу мушкарцима окупљеним за истим столом наводно је и Марко Вучковић звани Командант, један од истакнутих вођа навијачке групе „Ултра бојс“. На снимку се назире и лик предсједниковог сина Данила Вучића.

Иначе, Вучковић је широј јавности познат као један од личности која стоји иза фирме „Ултра коп“ која се бави извођењем грађевинских радова, основане 2015. године у Београду, на адреси стадиона Црвене звезде и пословне зграде у оквиру стадиона у Љутице Богдана. Та фирма посала је позната након што је вртоглавом брзином увећавала свој профит, побјеђујући на тендерима државних предузећа.

Иначе, против навијачке групе „Ултра бојс“, за чијег вођу слови Марко Вучковић, подношено је више кривичних пријава које или нису процесуиране или су поступци трајали годинама, писао је раније Инсајдер. Управо се то десило у једином поступку који је покренут против Марка Вучковића за наношење тешких тјелесних повреда комшиници Сави Милићевић.

Инцидент се догодио у октобру 2008. у насељу Сењак када му је, према кривичној пријави полиције, Сава Милићевић пришла и рекла да више не продаје дрогу јер ће у противном позвати полицију. Вучковић је, према пријави, напао жену ударајући је рукама и ногама и том приликом јој нанео тешке тјелесне повреде.

После два суђења, 2014. Вучковић је првостепеном пресудом осуђен на седам мјесеци затвора, али је ову пресуду у марту 2015. године Виши суд преиначио у ослобађајућу. Он је ослобођен оптужби за тешке  повреде због недостатка доказа, писао је Инсајдер тада.

ВИДЕО МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ОВДЈЕ.

ИЗВОР: Портал Nova S.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 02:55