Породица Ђокић / - Приватна архива
03/10/2021 u 09:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Форензичари и данас на терену: Траже се докази о убици породице Ђокић

Телефони чланова породице Ђокић још нису пронађени, већ полиција за њима и даље трага. Вјерује се да их је убица бацио након извршеног злочина

Јутро након открића стравичног троструког убиства које је шокирало Србију, полиција прикупља доказе на мјесту гдје је пронађено возило породице Ђокић, чија тијела су нађена спаљена након вишедневне потраге.

Полиција и данас на подручју Тешице прегледа остатке возила које је јуче ујутру пронађено у атару села. Шкољка аутомобила "VW пасат" пронађена је на подручју обраслом растињем, због чега је било и немогуће уочити возило из хеликоптера.

Телефони чланова породице Ђокић још нису пронађени, већ полиција за њима и даље трага. Вјерује се да их је убица бацио након извршеног злочина.

image

Мјесто гдје су пронађена тијела

- МУП Србија

Бројне форензичке екипе и даље пажљиво чешљају терен у потрази за доказима који ће помоћи да се расвијетли ово тешко троструко убиство које је шокирало Србију.

Подсјетимо, спаљена тијела породице Ђокић, за којом се трагало данима, Горана (57), његове супруге Гордане (56) и ћерке Лидије (25) пронађена су у суботу у атару села Моравац код Алексинца у потпуно непрепознатљивом стању.

Три тијела су, након што су спаљена, бачена у јаму, а потом су прекривена даскама. Тијело мушкарца идентификовано је на основу отиска прста, док је тијело жене идентификовано по наруквици. Мјесто гдје су тијела пронађена од самог села налази се на око три до четири километара. Ђокићи су, како се сумња, убијени из користољубља.

Наиме, прича се да је Горан, који је држао мјењачницу у Алексинцу, стално код себе имао велику суму новца.

Ђокићи су последњи пут виђени у недјељу касно увече, када су кренули у правцу Алексинца из куће Горанове мајке. Камера је око 2 сата ујутру снимила њихов аутомобил у селу Тешица, а претходно су их око поноћи камере снимиле да из Моравца крећу у правцу другачијем од уобичајеног.

Шта се тачно догодило у тих 120 минута, остаје да утврди истрага.

Подсјетимо, нестанак Ђокића је пријавила родбина након што се два дана Горан није појавио у мјењачници која је у његовом власништву.

(Телеграф)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 07:30