/ FOTO: BLIC
07/11/2021 u 20:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Глумица Штајнфелд пријети Лечићу: Постоји снимак, а чуће га цијела Србија

Жеља ће ти се остварити, поручила је она

Српски редитељ и глумац Бранислав Лечић поново је негирао наводе да је сексуално злостављао колегицу Данијелу Штајнфелд.

Штајнфелд је реаговала на његову изјаву, наводећи да постоји снимак.

- Нисам знао како ради тужилаштво и полиција и то тек сада видим када је све готово. Чак и ономе ко се не разумије у право, на основу ових доказа јасно је да су оптужбе против мене аргументовано одбијене и да је Данијела Штајнфелд лагала. Јасно је да њен адвокат у недостатку стручних доказа посеже за спиновањем у медијима и понаша се не као адвокат, већ као таблоидни новинар - изјавио је Лечић за Kурир.

Споменуо је ситуацију која се, како тврди, догодила одмах послије одлуке Тужилаштва.

- Адвокат Данијеле Штајнфелд тврдио је у медијима да она није поднијела кривичну пријаву против мене, а искористио је право на приговор, на шта није имао право да она није поднијела кривичну пријаву против мене - додао је Лечић. 

Поново је истакао да је није силовао.

- Они који говоре једно за медије, а знају да није истина, и тако већ дуго раде када је у питању овај случај, све оно чиме они машу, непостојећим доказима, њеним медицинским извјештајима, све је то фарса за јавност. Постоје извјесни медицински докази, али они уопће не доказују да је она била силована, а камоли да сам то ја урадио- поручио је он. 

Навео је да га нико није обавијестио о томе шта је она рекла у оптужници и да је само давао свој исказ.

- Тек сам сазнао то из папира и извјештаја, кад су они сабрали све, да је она мене оптужила за дан и датум када сам ја био заузет. У старту је то било немогуће", закључио је Лечић. 

Штајнфелд је на свом Твитер профилу написала да је Лечић не може тужити јер зна да ће изгубити јер је силовао.

- Гомилу доказа је Тужилаштво занемарило и дискредитовало. Шта ти је требало сада да лажеш, ваљда из жеље да Србија чује цијели снимак? Жеља ће ти се остварити- поручила је она. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 06:13