/ -FOTO: FONET/ ALEKSANDAR LEVAJKOVIć
12/02/2022 u 17:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

И Палма подржава Вучића да буде поново предсједник Србије

Јединствена Србија на предстојеће изборе изаћи ће у коалицији са СПС-ом

Предсједништво Јединствене Србије (ЈС) једногласно је одлучило да та странка на предстојеће парламентарне изборе изађе у коалицији са СПС-ом и подржи Александра Вучића за кандидата за предсједника Србије.

На сједници Председништва Јединствене Србије у Јагодини, којом је предсједавао предсједник странке Драган Марковић Палма, једногласно је прихваћен и предлог посланичких кандидата Јединствене Србије на заједничкој листи са Социјалистичком партије Србије и на тој листи Јединствена Србија ће имати 63 кандидата за народне посланике.

- На посланичкој листи СПС - Јединствена Србија редослед кандидата ових партија биће идентичан редоследу на прошлим парламентарним изборима. Закључено је и да иза коалиције СПС - Јединствена Србија, која је најдуговјечнија коалиција на српској политичкој сцени и траје од 2008. године, стоје резултати и дјела, те да су управо ти резултати и дјела најбоља препорука грађанима Србије да на предстојећим парламентарним изборима дају своје поверење коалицији СПС - Јединствена Србија- наведено је у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 01:43