Чедомир Јовановић / - фото: В.Данилов/Новости.рс
29/05/2022 u 22:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Чеда Јовановић завршио у которској болници: Отицале му шаке због притиска

- Истина је, али биће све у реду, добро сам, одреаговао сам на терапију. Дуго већ траје..., рекао је Чедомир Јовановић кратко за Нова.рс.

Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић, недавно је забринуо домаћу јавност јер је објавио фотографију из болнице - са завојима. Како сазнаје портал Нова.рс, Јовановићево здравствено стање било драстично угрожено, али он сада каже да "иде на боље".

Како је за Нова.рс испричао извор из породице Јовановић, близак Чедомиру Јовановићу, лидеру ЛДП-а су савјетовали да се склони из Београда на лијечење.

Половином априла је због тога отишао из Београда у Црну Гору, како каже извор, први пут послије 1999. године. Љекари су тражили да се склони из града и свакодневних фрка, а Јовановић није желио да иде тамо гдје иначе одлази са породицом, пријатељима.

 - Претпостављало се да ће прољеће на мору пријати плућима и лудој глави, каже извор близак Чедомиру Јовановићу.

"После три дана је завршио у которској болници тако што су му у 6:30 ујутро, док је шетао крај мора прво видио да му шаке и стопала ненормално отичу, а да би убрзо изгубио и вид па су га пролазници пребацили до љекара", објашњава извор.

Испоставило се да је то због притиска - измјерен му је притисак 200/160.

"После неколико ињекција све је мало попустило, али је свима било јасно да је привремено. Вратио се за Београд, прошао још један круг свих могућих прегледа и сет нове терапије, али ништа није кренуло на боље тако да је почетком маја морао поново да оде ван Београда на лијечење. Овог пута је приступ потпуно другачији и после више од 20 дана јуче и данас се ствари помјерају на боље", објаснио је извор близак Јовановићу.

Портал Нова.рс контактирао је Чедомира Јовановића који је потврдио ове информације.

"Истина је, али биће све у реду, добро сам, одреаговао сам на терапију. Дуго већ траје...", рекао је Чедомир Јовановић кратко за Нова.рс.

Јовановић је, иначе, два пута прележао корона вирус, а његово здравствено стање је од тада угрожено.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 01:46