Фото: Приватна архива
30/08/2021 u 18:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапићеве ћерке: Враћамо се кући, у Београд, Вучић гарантовао безбједност

Након што је скупштина у Подгорици усвојила Резолуцију о Сребреници, ћерке црногорског премијера нашле су се на насловним странама, а њихов живот у Београду стављен је у негативан контекст

Ћерке премијера Црне Горе Здравка Кривокапића одлучиле су да се врате у Београд, након, што им је, кажу, безбједност гарантовао предсједник Србије, јављају српски медији.

-Лијепо је опет бити код куће. Након што нам је предсједник Србије Александар Вучић гарантовао безбједност, оdлучили смо да наша дјеца наставе школовање у Београду гдје су и започели- рекле су Јелена и Милена Кривокапић.

Поново су, кажу, међу фамилијом и пријатељима у овом предивном граду.

Иначе, након што је скупштина у Подгорици усвојила Резолуцију о Сребреници, ћерке црногорског премијера нашле су се на насловним странама појединих дневних новина у Србији, а њихов живот у Београду стављен је у негативан контекст, док је њихов отац означен као „издајник“.

Тада су рекле да су веома разочаране што их неко протјерује из државе и града који доживљавају као свој и да ће у консултацији са породицом и безбједоносним службама Црне Горе, процјенити колико је њихов даљи боравак у Београду сигуран.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 01:08