/ - FOTO: INSTAGRAM
17/01/2023 u 10:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Majka Ane Volš: Čekam svakog časa da mi se javi, pijem ljekove za smirenje

Za to vrijeme, novine i novinari iznose stvari i zaključke, pa pomišljam da oni znaju mnogo više od mene kao njene majke, kaže neutiješna Milanka

Milanka Ljubičić (69), majka Ane Volš (39), Beograđanke kojoj se svaki trag izgubio 1. januara u gradu Kohaseta u Masačusetsu, u razgovoru za list Nova navodi da ni posle 16 dana nema novih detalja o nestanku svoje ćerke, da je niko nije kontaktirao ali i da gaji nadu da će je ćerka pozvati svakog časa.

U razgovoru za naš list Milanka otkriva dosad nepoznate detalje iz života ćerke, ali i koga bi sve trebalo ispitati povodom eventualnih saznanja o cijelom slučaju.

Anin nestanak postao je planetarna priča koju prate mnogi svjetski mediji, a društvene mreže zatrpane su molitvama da ova priča ima srećan kraj.

image
- FOTO: INSTAGRAM

Milanka je već danima neutješna, strepi od novih informacija, ali se i nada da će je ćerka svakog trenutka pozvati i da se ova noćna mora završiti.

- Ne mogu da spavam danima. Stalno mislim na ćerku. Pijem ljekove za smirenje, ali ni oni ne pomažu. Čekam da mi se javi. Za to vrijeme, novine i novinari iznose stvari i zaključke, pa pomišljam da oni znaju mnogo više od mene kao njene majke - navodi neutješna Milanka za Novu.

Ona tvrdi da je od američkih i srpskih niko nije kontaktirao. Smatra da bi trebalo ispitati Brajanovu majku Dajanu, nakon što je usnimljena ispred kuće Volšovih i to u danima nestanka Ane.

Ističe da joj je to čudno iz jednog razloga.

- Njih dvije nisu ni kontaktirale, čak se ni ja nisam upoznala sa njom kada sam prvi put otišla kod njih. Brajan nema bližu rodbinu osim majke, jedinac je. Možda ona žena nešto zna, možda zna gdje mi je dijete - kazala je Milanka. 

Iako je više puta napomenula da ne zna da su njena ćerka i zet imali probleme, Milanka je ranije ispričala za naš list da joj se ćerka nekoliko puta u poslednje vrijeme požalila na način njenog i Brajanovog života.

image
- FOTO: INSTAGRAM

- Ne mogu da povjerujem da bi on mogao da naudi mojoj Ani. Voljeli su se. Nikada nisam vidjela ništa čudno i neuobičajeno. Ni Ana mi se nikada nije požalila. Jedino što je mnogo radila, bila je ambiciozna i vrijedna. Prije nekoliko mjeseci mi je preko telefona rekla da joj se smučilo više da konstantno putuje i da je željela da djecu povede sa sobom jer je prirodno da djeca budu sa majkom. U novembru mi je isto to ponovila kada je došla za Beograd. Bila je premorena od svega toga- kazala je Milanka. 

Milanka se ponovo za naš list osvrće na 25. decembar i misteriozni ćerkin poziv.

- Tog 25. decembra mi je stigla neobična poruka, nije ličila na Anu. Sada, kada se setim te poruke, nije mi jasno šta se to tamo dogodilo, zašto je poslala. Zatražila mi je da sjutra dođem u Ameriku- kaže Milanka i dodaje da je odmah ćerki rekla da je to nemoguće.

image
- FOTO: INSTAGRAM

Anina majka se vraća i na poziv ćerke, neposredno prije Nove godine.

- Legla sam da spavam, a tek posle sam videla propušteni poziv. Iste večeri Ana je zvala i stariju sestru Aleksandru koja živi u Kanadi, ali je i ona spavala i nije čula telefon. Zvala je i kumu, ovdje u Beogradu, ali ni kuma se nije javila jer nije čula telefon zbog glasne muzike - kaže Milanka.

Podsjetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara.

Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož.

Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario.

Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, a prema najnovijim informacijama on će ponovo biti saslušan pred sudom 9. februara.

Tada će biti odlučeno i da li će mu biti produžen pritvor.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 08:10