/ Беливук и Миљковић (МУП РС)
27/01/2022 u 18:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мајке Беливукових жртава: Прате нас и снимају, а полицаја нам се руга

Оне су казале да их је током боравка у локалу све вријеме сликала и снимала група мушкараца, која се непрекидно смењивала, као и да су то радили крајње отворено

Мара Халабрин и Сања Михајловић, мајке Александра Халабрина и Горана Михајловића из Београда, за чије се убиство, односно нестанак, сумњичи клан Вељка Беливука, изјавиле су данас у емисији "Дан уживо" на телевизији Н1, да још немају никакве нове информације о судбини својих синова, као и да су прије неколико дана доживјеле непријатност када су се састале у једном кафићу, преноси Nova S.

Оне су казале да их је током боравка у локалу све вријеме сликала и снимала група мушкараца, која се непрекидно смењивала, као и да су то радили крајње отворено.

-Нас двије се често састанемо и то  на истом мјесту како бисмо евентуално размијениле нека нова сазнања јер не причамо телефоном. То није био први пут да смо примјетиле да смо под присмотром, али је сада то било упечатљиво. Више особа нас је снимало телефонима, директно упереним у нас. Јасно је да је у питању класично застрашивање, али ми не одустајемо у борби да сазнамао шта се десило нашој дјеци- казала је МИхајловић.

Халабрин је потом додала да је отишла у полицију.

-Питала сам их да ли су они дали неки налог некоме да нас снима и прати, а тамо сам добила одричан одговор. Ту сам наишла на нову непријатност јер је инспектор Бабић почео да ми се смије и упитао ме да ли се можда бавимо неким незаконитим радњама- казала је Халабрин.

-Ми смо институцијама смијешне, а ми једноставно заслужујемо да сазнамо шта се десило нашој дјеци- додала је Михајловић.

На питање новинарке да ли могу да претпоставе ко стоји иза праћења и снимања, Халабрин је истакла да се одговор сам намеће.

-Ако они знају гдје смо се нашле, значи да смо претходно лоциране, а свима је јасно да не може бађ било ко да лоцира телефоне- казала је Халабрин.

-Не радимо ништа незаконито и немамо чега да се плашимо- додала је Михајловић и истакла да је сигурна да институције знају шта се десило њиховим синовима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 00:02