Marcelo 1 / - MARCELO 1
10/02/2022 u 11:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Марчело: Ана Брнабић се иживљава над нама, то боли

Подсјетимо, Марчело је новим албумом "Нојева барка" привукао велику пажњу јавности, а нумера "ЈБГ" постала је незванична химна еколошких протеста

Марко Шелић Марчело, музичар и писац, гостовао је у подкасту "Добар, лош, зао" и том приликом навео да понашање Ане Брнабић понижава много више од онога што ради Александар Вучић.

Марчело је код аутора и водитеља Ненада Кулачина и Марка Видојковића говорио о тренутку у ком се налази држава и успут „поткачио“ премијерку Србије.

- Имати Ану Брнабић за особу која се иживљава над свима нама свакодневно… То понижава и то боли. Особу која показује тако евидентну муку док избије на крај сопствене реченице. Она се пење до тачке на крају своје реченице теже него неко на врх Монт Евереста“, почео је он и додао:

 - Сви они се такмиче ко ће да напише љепшу строфу у оквиру 'Оде гадости' коју пишу. У исто вријеме признајући да не би били нико и ништа да да им нема шефа, и с тог пијадестала вређају једног Горана Марковића, архитекту Бакића... То је заиста огавно гледати. Мене то понижава много више, некаква Ана Брнабић и некакав Горан Весић, него што ме понижава Вучић јер мислим да је он достојан противник вриједан борбе. Али ови људи су само његова крајња форма цинизма и иживљавања над нама - рекао је музичар и писац.

Подсјетимо, Марчело је новим албумом "Нојева барка" привукао велику пажњу јавности, а нумера "ЈБГ" постала је незванична химна еколошких протеста.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 15:32