Marinika Tepić na prozoru / - SCREENSHOT N1
25/12/2023 u 19:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Marinika Tepić maše sa prozora: Okupljeni je pozdravili aplauzom

Svjesno i racionalno sam ušla u sve ovo. Moramo da stanemo na put izbornoj krađi i mafijaškoj vlasti koja vlada nasiljem, mržnjom, podjelama i huškanjem građana jednih na druge, kazala je Tepić

Narodna poslanica Marinika Tepić koja osmi dan štrajkuje glađu pozdravila je mahanjem okupljene građane sa prozora zgrade RIK-a u kojoj boravi. Građani su je podržali aplauzom.

Odbijam molbe da prekinem štrajk glađu, bez obzira što su rezultati krvi pokazali da su parametri već malo lošiji, izjavila je FoNetu jedan od nosilaca liste "Srbija protiv nasilja" (SPN).

"Svjesno i racionalno sam ušla u sve ovo. Moramo da stanemo na put izbornoj krađi i mafijaškoj vlasti koja vlada nasiljem, mržnjom, podjelama i huškanjem građana jednih na druge", kazala je Tepić.

Govoreći o neredima ispred Skupštine Beograda, Marinika Tepić je navela da je prepoznala huligane iz grupe Đorđa Prelića.

"Mi smo jedina zemlja na svijetu gdje je vlast demonstrirala protiv opozicije i gdje predstavnici vlasti počinju kontra štrajkove glađu, što govori da se trude da do potpunog besmisla dovedu svaki vid aktivizma. Sve što rade je laž i falsifikat, poput ovih izbora", tvrdi Tepić.

U prostorijama poslaničkog kluba u zgradi parlamenta štrajkuje sedam predstavnika SPN. Štrajku Tepić su se pridružili Jelena Milošević, Danijela Grujić, Janko Veselinović, Željko Veselinović, Branko Miljuš i Dušan Nikezić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 13:52