Marinika tepić / - N1
22/12/2023 u 10:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Marinika Tepić: Od danas moram da budem pod stalnim nadzorom ljekara

Uvjerena sam da moraju da se ponište izbori bar u Beogradu, poručila liderka liste Srbija protiv nasilja

Potpredsjednica Stranke slobode i pravde i jedna od nosilaca liste Srbija protiv nasilja (SPN) Marinika Tepić, koja je ušla u peti dan štrajka glađu, od danas mora da bude pod stalnim nadzorom llekara.

- Danas moraju da dođu da mi izvade krv, da se laboratorija uradi, da se ti parametri provjere. Zasad mislim da su stabilni, ali ipak su insistirali da mora da se uradi laboratorija i da imam stalni nadzor ljekara - izjavila je Tepić za N1.

Podsjetila je da je za troje predstavnika SPN-a sinoć omogućen uvid u birački spisak, i da je to bila zakonska obaveza kako bi se uvidom u birački materijal dokazale neregularnosti, odnosno, kako je rekla, izborna krađa.

- Sada se trude da kupe vrijeme, standardno za SNS i Vučića. Uvjerena sam da moraju da se ponište izbori bar u Beogradu, iako mi tražimo na svim nivoima. Vučić će pokušavati da spinuje i nađe izgovor u tome da ne može da se napravi gradska vlast – tipa Nestorović neće da da podršku, jer bez njega nemaju većinu – da ne prikaže sebe kao lopova, kradljivca, diktatora i mastermajnda ovog fenomena izbornih migranata - ocijenila je Tepić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 00:48