/ - ХАПШЕЊЕ ДАРКА ШАРИЋА/ - ФОТО:КУРИР.РС./СКРИНШАТ КУРИС.РС.
18/04/2022 u 15:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mеђународне потjернице за Шарићеве људе

Специјални суд у Београду је у суботу одредио притвор до 30 дана Дарку Шарићу и за још четири осумњичена за низ тешких кривичних дјела, који су ухапшени 14. априла

Тужилаштво  за организовани криминал затражило је данас од суда да изда наредбе за расписивање међународних потјерница за шест припадника групе Дарка Шарића који су у бјекству, јављају Novosti.

Расписивање потјернице се тражи за Бојана Станојковића, Николу Спасојевића, Стефана Андрејића, Марка Вукића, Милутина Радовановића и Данила Стојановића.

Такође је тражило од суда да им одреди притвор, као и Александру Бошковићу који је ухапшен у суботу и данас саслушан у тужилаштву, гдје се бранио ћутањем.

Специјални суд у Београду је у суботу одредио притвор до 30 дана Дарку Шарићу и за још четири осумњичена за низ тешких кривичних дјела, који су ухапшени 14. априла.

Притвор им је одређен због опасности од бјекства, да не би сакрили или уништили доказе и да не би поновили кривична дјела у кратком временском периоду.

Поред Шарића притвор је тада одређен и адвокату Дејану Лазаревићу, Урошу Радовановићу (који се раније презивао Мишић), Данилу Одавићу и Душку Мирковићу.

Завршено саслушање: Шарић негирао оптужбе

Овом истрагом тужилаштва обухваћено је укупно 12 особа, од којих је за сада ухапшено пет.

Тужилаштво за организовани криминал је саопштило да је Шарић организовао и наложио извршење кривичног дјела тешко убиство Милана Миловца у Еквадору, Јужној Америци.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 07:05