/ - UNSPLASH, ILUSTRACIJA
08/05/2023 u 18:07 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mirijevo: Učenik četvrtog razreda napravio spisak đaka koje želi da ubije

Odmah je pozvan školski policajac koji je već boravio u obrazovnoj ustanovi od ranog jutra i obavljen je razgovor sa učenikom u prisustvu pedagoga, pomoćnika direktora i direktora škole

Učenik četvrtog razreda OŠ "Despot Stefan Lazarević" u beogradskom naselju Mirijevo danas je na času napravio spisak đaka "koje želi da ubije", javlja Blic.rs.

Prema riječima direktorke Zorice Zdravković Jovanović, učenika su kod nje u kancelariju doveli nastavnik i odeljenski starešina.

Odmah je pozvan školski policajac koji je već boravio u obrazovnoj ustanovi od ranog jutra i obavljen je razgovor sa učenikom u prisustvu pedagoga, pomoćnika direktora i direktora škole. Obavještena je i porodica učenika i ubrzo je u školu došla i majka.

Učenik je u prisustvu majke dao pisanu izjavu u kojoj navodi da se samo šalio. Policija je obavestila roditelje dečaka, tužilaštvo, kao i Centar za socijalni rad.

Sve najnovije informacije nakon masovnog ubistva u Mladenovcu i pucnjave u OŠ "Vladislav Ribnikar" pratite u našem današnjem blogu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 22:56