Митровић / Фото: Фејсбук
07/12/2021 u 08:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Митровић извријеђао гледаоце Пинка: Ја профитирам на вашој ретардираности!

Дијелу јавности засметало извјештавање Пинк телевизије о протестима у суботу

Протести и блокаде одржани у суботу, у Србији окупили су огроман број грађана, који су изашли на улице да мирним путем изразе незадовољство због измјена закона о референдуму и закона о експропријацији, али је дијелу јавности засметало извјештавање Пинк телевизије о тим протестима. 

Наиме, власник телевизије Жељко Митровић је на свом Твитер налогу покушао да прикаже да на протесту није било више од неколико стотина људи, што су се није могло закључити по бројним снимцима и фотографијама са протеста. 

image
Фото: Твитер

Митровић је након поменуте објаве ушао у вербални окршај са неколицином корисника Твитера, а у једном тренутку је написао и шта заправо мисли о грађанима који његову телевизији гледају. 

Један од твитераша написао је власнику Пинк телевизије „да је обичан ратни профитер". 

- Док су хиљаде људи гинуле ти си уз помоћ ЈУЛ-а покрао први милион. Парама не можеш купити достојанство- поручио је корисник Твитера Митровићу, на шта је он одговорио:

- Наравно да сам профитер који профит гради на вашој ретардираности, да нисте глупи ја никад не бих биљежио рекордне профите- поручио је Митровић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 07:10