/ - IVAN KONTIĆ - FOTO: UPRAVA POLICIJE
29/09/2022 u 14:43 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nastavljeno suđenje Kontiću za prebijanje Mandića: Iskaz pred sudom dala dva svjedoka

Niko nije vukao Mandića do kola. On je išao za Kontićem i nešto su dobacivali. Nismo čuli tačno šta., naveli su svjedoci

Suđenje Ivanu Kontiću (31), državljaninu Crne Gore, koji je optužen da je u avgustu 2020. godine brutalno pretukao Miljana Mandića (29) i pokušao da ga ubije, nastavljeno je danas saslušavanjem svjedoka, u odsustvu Mandića, koji je obaijvestio sud da mu je dijete pozitivno na korona virus, te da postoji mogućnost da je i on, piše Kurir.rs.

Kako je oštećeni Mandić na prethodnom ročištu u svom tročasovnom izlaganju između ostalog rekao da su njega tri-četiri lica izvukla iz lokala i htjela da "strpaju" u kola, a na primjedbu sudije, da tako nije izjavio u Tužilaštvu, Mandić pomalo drsko odgovara da je sve bilo haotično i da se on događaja sjeća iz medija i tog snimka što se pojavio u medijima, danas su se izjašnjavala i dva svjedoka koja rade u istom lokalu gdje i oštećeni.

- Niko nije vukao Mandića do kola. On je išao za Kontićem i nešto su dobacivali. Nismo čuli tačno šta. Kada se to djelo završili Mandić se vratio u lokal, sjeo je za sto. Nije djelovao da je u bolovima, malo je imao krvi kod usne. Otišao je u toalet, gdje se umio. Nismo vidjeli neke druge povrede, kretao se normalno, osim tog djela gdje je bilo malo krvi, kao neka mala oteklina, ali ništa strašno - rekli su svjedoci M. V. i B.Đ.

Podsjetimo, Mandić je takođe prošli put rekao: "Same tuče više se sjećam iz medija i video zapisa. Međutim, na veliko iznenađenje "klupko" se odmotava, različitim pričama oštećenog i okrivljenog."

- Kada sam stigao u bratovljev stan, odspavao sam, pa sam sutradan otišao u Urgentni centar i rekao sam da ne znam ko me je udarao, iako sam znao. To sam rekao zato što nije bilo "dežurnog policajca" u bolnici. Nakon toga sam otišao kući i kada se snimak pojavio u medijima, ja sam prijavio policiji, to je bilo deset- petnaest dana posle događaja - rekao je ošteni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 07:43