ПОЛИЦИЈА, ИЛУСТРАЦИЈА / - ФОТО: SHUTTERSTOCK
18/05/2022 u 12:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нове дојаве о бомби у више београдских школа

Претходних дана су анонимне дојаве о постављеним бомбама упућене на адресе 173 основне и средње школе у Београду као и већег броја тржних центара и јавних установа

Ученици и запослени у неколико београдских средњих школа евакуисани су нешто прије 11 часова после дојава о постављеним бомбама, пренијели су медији.

По наводима Блица, евакуисане су Медицинска школа на Звездари и Средња техничка ПТТ школа на Палилули, а поједини медији су пренели да је због дојаве о постављеној бомби настава обустављена и у Високој школи електротехнике и рачунарства.

Блиц је пренио да су и на базену Ташмајдан примили дојаву о постављеној експлозивној направи.

Висока школа електротехнике и рачунарства струковних студија, која се налази у улици Војводе Степе у Београду потврдила је на свом сајту да је добила дојаву о бомби, а настава је отказана.

"Због дојаве о бомби настава (предавања и лабораторијске вјежбе) која је планирана за 18. маја неће бити одржана. Детаљније обавјештење ће бити објављено вечерас око 21 час", наводи се на сајту школе.

Радио-телевизија Србије јавила је да је Гимназија "Бора Станковић" у Нишу добила око 9.30 телефонску пријаву о постављеној бомби. Два сата је трајао контрадиверзиони преглед и ништа није пронађено.

Претходних дана су анонимне дојаве о постављеним бомбама упућене на адресе 173 основне и средње школе у Београду као и већег броја тржних центара и јавних установа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:00