Александар Вулин / - Фото: РТРС
27/07/2021 u 19:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нови исказ Миљковића: Вулин наредио да се остави оружје близу куће Александра Вучића

Подсјетимо, 29. октобра 2016. године, у близини породичне куће тадашњег премијера Србије Александра Вучића у Јајинцима, полиција је пронашла аутомобил са оружјем

NewsMax Adria објавила је још један дио исказа Марка Миљковића, припадника клана Вељка Беливука, осумњиченог за тешка убиства у којем је говорио о афери "Јајинци", преноси Н1.

-Да вам предочим акцију, то је акција гдје су Александар Станковић звани ‘Мутави’, сада покојни, Александар Видојевић звани ‘Рошави’ и Ненад Вучковић звани ‘Вучко’, заједно са Александром Вулином, по његовом наређењу, напунили ауто пун оружја и ставили близу куће Александра Вучића у Јајинцима. На тај начин су хтјели да прикажу медијима како је Вучић био мета, а до дан данас нико није одговарао за тај ауто пун оружја- навео је Миљковић у свом исказу, а преноси НеwсМаx Адриа.

Подсјетимо, 29. октобра 2016. године, у близини породичне куће тадашњег премијера Србије Александра Вучића у Јајинцима, полиција је пронашла аутомобил са оружјем.

Епилог је да је Више јавно тужилаштво у августу 2017. донело одлуку о томе да нема основа за покретање кривичног поступка у случају „Јајинци“, и то након што је главни полицијски инспектор у јулу затворио оперативне обраде.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 12:16