/ - FOTO: JUTJUB/ KIKA
08/02/2022 u 19:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Огласила се мајка Кике Ђукић: Одговараће ко треба да одговара

Прошло је већ два мјесеца откако нема наше Кике. Сваки дан добијам десетине питања шта се и како догодило и зашто се не оглашавам, али кључне одговоре нема нико у породици- написала је Наташа на Инстаграму

Два мјесеца након смрти јутјуберке Кристине Ђукић огласила се њена мајка Наташа Ђукић путем свог Инстаграм налога, пише Nova S.

Наиме, Кика је пронађена мртва у свом стану 8. децембра прошле године, а овај случај наишао је на велики одјек у јавности након што је откривено да је дуго била жртва сајбер насиља.

Сахрањена Кристина Кика Ђукић

Иако се мајка покојне јутјуберке није оглашавала у јавности, сада је због безброј порука које готово свакодневно добија на друштвеним мрежама одлучила да се огласи и открије да је породица шта је био Кикин узрок смрти.

-Једном када породица буде имала неопходне информације, огласићу се поводом свега, пошто не желим да вас оставим у тишини и одговараће ко треба да одговара. Бијесна сам, очајна и потпуно сломљена- написала је у Инстаграм објави видно потресена Наташа Ђукић.

Огласила се Кикина породица: Тиме што причате довели сте до тога да не можемо да сахранимо дијете

Она је још написала да још није стигао токсиколошки налаз, те да породица нема довољно информација "како би склопила слику".

-Прошло је већ два мјесеца откако нема наше Кике. Сваки дан добијам десетине питања шта се и како догодило и зашто се не оглашавам, али кључне одговоре нема нико у породици- написала је Наташа на Инстаграму.

-Иако су прошла два мјесеца, није дошао токсиколошки налаз који је кључни фактор, а од полиције нисмо добили информације по питању истраге и што се десило кобне ноћи. Фали нам доста информација како бисмо склопили слику, али нам оне нису доступне- додала је.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 08:07