/ FOTO: ZORANA JEVTIć, DAMIR DERVIšAGIć
11/02/2022 u 12:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Палма тужио Ђиласову функционерку: Мариника Тепић је лажов!

Тепићева тврди да је предсједник Скупштине Јагодине подводио малољетнице на журкама

Предсједник Скупштине Јагодине Драган Марковић Палма поднио је Основном суду у том граду тужбу против потпредсједнице Странке слободе и правде (ССП) Маринике Тепић због, како је навео, "најновијих лажи" које је о њему изнијела у вези са "подвођењем малолетница" у серијалу „Јунаци доба злог“, емитованог на телевизији Н1.

Марковић је поднио тужбу због „повреде угледа и части“ после навода потпредсједнице ССП, емитованих 9. фебруара у документарном филму „Јунаци доба злог“, да је јануара 2019. године, после журке у организацији градских власти Јагодине, једна дјевојка била хоспитализована због сексуалног злостављања.

- Лажов Маринка Тепић је цио тај наводни случај повезала са мојим именом. У случају таквих кривичних дјела мора постојати траг у болници или Дому здравља или у полицијским записницима. Општа болница у Јагодини, за коју Тепић тврди да се у исту пријавила наводна злостављана дјевојка, већ је саопштила да таквог случаја није било, односно да је у периоду који помиње Мариника Тепић било пет пријављених случајева насиља, од којих су четири била међу брачним друговима, а један према старијој особи - навео је Марковић. 

Позвао је потпредсједницу ССП да именује "једног свједока, а да није криминалац и да не лаже".

- Она каже да има много свједока, много жртава и добила је информацију од једног наводног полицијског службеника. Нека наведе једну жртву и нека наведе ко је тај наводни полицијски службеник. Све су ноторне лажи од почетка, нити има свједока, нити има жртава, а тај полицијски службеник је измишљен као и све остало, јер једноставно то што она помиње се никада није десило- закључио је Марковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 21:18