АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ / - ФОТО: ПРИНТСКРИН/ПРВА
22/03/2022 u 12:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Србија: Завршена сједница Савјета за безбједност, очекује се обраћање Вучића

Очекује се и да се Вучић огласи око односа са Црном Гором, будући да је изјавио да је Влада Црне Горе, на челу са Здравком Кривокапићем забранила гласање у Беранама и појединим мјестима за изборе у Србије, најављеним за 3. април

У Палати "Србија" одржана је сједница Савјета за националну безбједност, којом је предсједавао предсједник Србије Александар Вучић.

Сједници су присуствовали премијерка Ана Брнабић, предсједник Скупштине Ивица Дачић, министри одбране и полиције Небојша Стефановић и Александар Вулин, директор БИА Братислав Гашић, представници безбједносног сектора, директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић, преноси РТС.

Kако је речено, разговараће се о најважнијим актуелним темама, а међу њима су одбијање Аљбина Kуртија да се избори одрже на Kосову и Метохији, пријетње санкцијама Србији, а биће ријечи и о набавци нафте за српско тржиште.

Црна Гора данас добија одговор од Србије са "далекосежним посљедицама"

Такође, анализираће се и сва дешавања, посебно имајући у виду кризу са снабдијевањем основним животним намирницама у Европи.

Очекује се и да се Вучић огласи око односа са Црном Гором, будући да је јуче изјавио да је Влада Црне Горе, на челу са Здравком Кривокапићем забранила гласање у Беранама и појединим мјестима за изборе у Србије, најављеним за 3. април. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 08:20