/ - фото: Принтскрин
16/06/2021 u 14:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Поднијета кривична пријава против Чеде Jовановића због насилничког понашања

За насилничко понашање запријећена jе казна од шест мјесеци до пет година затвора

Треће основно jавно тужилаштво у Београду издало jе налог полициjи да се поднесе кривична приjава против политичара Чедомира Jовановића због насилничког понашања у ресторану брзе хране на Новом Београду, сазнаjе "Блиц."

Треће основно jавно тужилаштво у Београду, након свих извршених провјера, издало jе налог полициjи да се против осумњиченог Jовановић Чедомира поднесе кривична приjава због постоjања основа сумње да jе извршио кривично дјело Насилничко понашање из члана 344 став 2 у вези са ставом 1 Кривичног законика, кривично дјело Уништење и оштећење туђе ствари из члана 212 Кривичног законика и кривично дјело Ометање службеног лица у вршењу службене дужности из члана 23 став 1 Закона о jавном реду и миру, поводом догађаjа у вези са оштећењем обjекта брзе хране "Пончо" у Новом Београду – саопштили су из Тужилаштва.

Подсјетимо, Jовановић jе 2. jуна направио инцидент после ког jе приведен у станицу полициjе. Он jе, како се сумња, после краће свађе у jедном локалу циглом разбио излог другог, а потом напао и вријеђао полицаjце коjи су дошли да интервенишу.

За насилничко понашање запријећена jе казна од шест мјесеци до пет година затвора, за ометање службеног лица шест мјесеци до двије године, а за оштећење туђе ствари до шест мјесеци или новчана казна.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 20:06