/ - FOTO: JUTJUB/ KIKA
13/12/2021 u 22:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Полиција интензивно ради на случају Кикине смрти

Смрт јутјуберке Кристине Кике Ђукић већ данима је главна тема како међу медијима, тако и у круговима тинејџера који су је вољели и пратили, али и међу њеним колегама

Док се чека токсиколошки налаз који би требало да потврди тачан узрок смрти ове двадесетједногодишњакиње полиција и тужилаштво раде на томе да открију шта се заправо догодило те кобне ноћи, преносе Novosti.rs.

Огласила се Кикина породица: Тиме што причате довели сте до тога да не можемо да сахранимо дијете

Смрт јутјуберке Кристине Кике Ђукић већ данима је главна тема како међу медијима, тако и у круговима тинејџера који су је вољели и пратили, али и међу њеним колегама.

Огласио се Бака Прасе: Кика се није због мене убила, све ће се сазнати

Док се чека токсиколошки налаз који би требало да потврди тачан узрок смрти ове двадесетједногодишњакиње полиција и тужилаштво раде на томе да открију шта се заправо догодило те кобне ноћи.

Како се наводи, поред јутјубера Богдана Илића познатијег као Бака Прасе биће саслушани и многи други који би полицији могли открити нешто више о Кики Ђукић и њеној смрти.

Свештеник Ненад Илић о убиству инфлуенсерке: Уздржите се напада на мог сина

- Полицији је наложено да саслуша све који су били у било каквом конакту са њом ради потпуног сагледавања ситуације и доношења одлуке. Осим мајке, сестре и момка са којима је била блиска, биће саслушани њени и пријатељи али и јутјубери са којима је била у контакту. Могу бити саслушана и лица која су Кики слала увредљиве коментаре али и претње. ВТКа (тужилаштво за високотехнолошки криминал) ових дана проверава све преписке које је Кика имала са другим лицима како би пронашао евентуални мотив. Оно што је такође битно јесте да у овом случају могу одговарати и они који су на неки начин могли да подстакну Ђукићеву на самоубиство.каже извор из истраге и додаје да су у расвијетљавање овог случаја укључени како полиција, тако и тужилаштво како би се што прије сазнало шта се догодило Кики која је годинама била мета булинга.

(АЛО)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jun 2024 20:46