Понош / Фото: Н1
04/04/2022 u 09:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Понош: Ови избори у Србији су почетак краја Вучића и СНС-а

Наша коалиција је побиједила у урбаним мјестима, не можемо и нећемо да издамо грађане Србије који су се покренули, поручио је он

Предсједнички кандидат коалиције "Уједињени за побједу Србиј" Здравко Понош казао је синоћ у обраћању да су  избори у Србији почетак краја власти Српске напредне странке (СНС) и Александра Вучића.

Истакао је да је његова коалиција побиједила у урбаним срединама, као што је, како каже, он побиједио на предсједничким изборима у урбаним мјестима.

- Ми не можемо и нећемо да издамо грађане Србије који су се покренули- изјавио је Понош.

Он је истакао да се данас на улице Србије, односно биралишта излила "маса људи, прије свега младог свијета".

- Највећи домет ових избора и нашег учешћа је што смо разбили страх и људи су изашли. Друго је то што смо покренули наду и ми сада немамо право да ту наду прокоцкамо. У ове четири недеље, колико је трајала кампања, имали сте прилике да видите како је могуће да се води кампања на један начин који је потпуно различит од начина на који то ради владајућа странка. Покушали смо да покажемо да је могуће бавити се политиком без лажи, да је могуће не користити говор мржње и да је могуће пристојно разговарати и са политичким противницима у оквиру простора који смо имали на располагању. Оно што смо успјели да урадимо је да упалимо свјетло- поручио је Понош.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 13:08